Rolex Submariner: A búvárórák ikonja

A Rolex Submariner órák a luxus és funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálják, és már több mint fél évszázada a világ legikonikusabb búváróráinak számítanak https://superclonerolex.io. A Submariner eredetileg 1953-ban jelent meg, és azóta is folyamatosan a technikai újítások és az időtlen dizájn mintaképe. Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendenek, különösen az igényes óragyűjtők és a búvárkodás szerelmesei körében.

Dizájn és jellemzők

A Rolex Submariner órákat masszív Oystersteel acél tok veszi körül, amely ellenáll a korróziónak és extrém körülmények között is helytáll. A legújabb modellek 41 mm átmérőjű tokkal érkeznek, amely tökéletesen illeszkedik a modern stílushoz. A forgatható kerámia lünetta, amelyet a Rolex Cerachrom néven emleget, nemcsak karcálló, hanem rendkívül pontos búváridőzítést is lehetővé tesz.

A Submariner klasszikus fekete vagy zöld színű számlapja erős lumineszcens bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti az óra leolvasását gyenge fényviszonyok között is. Az óra vízálló akár 300 méter mélységig, ami lehetővé teszi, hogy búvárok és vízi sportokat űzők is maximális biztonság mellett használhassák.

Mozgás és teljesítmény

A Rolex Submariner a márka saját fejlesztésű automata mechanizmusával működik, amely kiemelkedő pontosságot és megbízhatóságot garantál. A legújabb modellekben a Caliber 3235 vagy 3130 mechanizmus található, amelyek 70 órás járástartalékkal rendelkeznek. Ezek a mechanizmusok COSC- és Rolex Superlative Chronometer tanúsítványokkal rendelkeznek, biztosítva a legmagasabb szintű teljesítményt.